about us
loader
Česká obchodní a výrobní společnost MEDUSE DESIGN se zabývá komplexním zpracováním vlastních produktových řad od grafického a designérského návrhu přes vývoj a prototyping až po sériovou výrobu a následnou distribuci. Produkci zajišťuje tým talentovaných designérů a řemeslníků, jejichž společnou vizí je prvotřídní a designově svěží výrobek s puncem exkluzivity.
Cílem je poskytnout náročnému zákazníkovi maximální a strhující zážitek daný nejen unikátním designem s citem pro detail, stoprocentní kvalitou a jedinečností ruční výroby, ale také prvky hravosti a interaktivity. Filozofie výroby přitom staví na inovativním kombinování tradičních řemesel, zejména uměleckého kovářství a ručně foukaného skla „Bohemian glass“) , se současnými hi-tech výrobními technologiemi a postupy. Prestiž malosériové produkce zvyšují limitované řady a individuální přístup k mimořádným požadavkům klienta. Díky tomuto propojení vzniká silná, progresivní platforma, na jejímž základě získává tvorba MEDUSE DESIGN zcela originální a nadčasový výraz.

Fatal error: Call to undefined function session_is_registered() in /mnt/data/accounts/o/opro/data/www/myWWW-newcd.l33t.cz/archive/medusepipes2009/core080923905/CommandInterpret.php5 on line 240